Primera edició de la Travessia del Glaç image Cursa Nocturna Barcelonista 2016

Drop us a line...

Send Message
  • es
  • ca

Xtrail Borredà

Borredà Xtrail

Aquest diumenge dia 10 d’Abril del 2016 s’ha dut a terme la 2a edició de la Borredà Xtrail organitzada per 7sports. Aquest any ha format part de la primera etapa de la Xtrail Marathon Cup.
Els corredors han pogut escollir entre la cursa de 46km, la de 30km i la de 12km. Distàncies que han obtingut una força millora augmentant en molt el nombre de quilòmetres entre corriols. A mès la ruta circular ha permès als corredors compartir molts trams per a poder gaudir de les vistes impressionants dels cims de la Catllaràs.

Per sort, els corredors van poder gaudir d’un dia de sol espectacular durant gairebé tota la cursa. A les 14h. quant ja havien arribat aproximadament un 95% dels corredors a meta va començar a plovisquejar, fet que no va aturar als corredors que faltaven per arribar fins a meta.

Ha començat la Xtrail Marathon Cup! Click To Tweet

Meta Xtrail BorredàPel que fa a Vitam, la cursa va acabar sense incidències a destacar, i molt contents de formar part d’aquesta cursa tan jove, que de ben segur es convertirà en una cursa de referència del Pre-Pirineu.

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+WhatsApp