image Xtrail Borredà

Drop us a line...

Send Message
  • es
  • ca

Primera edició de la Travessia del Glaç

“A l’aigua necessites un altre tipus de precaució” explica Rafel Pozo Casas de l’equip de salvament de VITAM.

Vitam va estar present en la primera edició de la “Travessia del Glaç”, a Puigcerdà. Tot un repte tant per als organitzadors com per als participants, ja que és una experiència nova i complicada.

Convidats pels impulsors del repte, vam supervisar la sortida dels 16 nedadors que van acabar la competició sense cap tipus de problema tot demostrant que l’estany de la capital cerdana és una ubicació amb bon potencial per entrar al campionat europeu d’aigües gèlides que organitza la International Swim Association.

Puigcerdà podría ser el primer indret de l'estat espanyol que entraria dins el circuit de la competició. Click To Tweet

Enmig d’aquesta cerca del reconeixement internacional, el que tenen clar els organitzadors és que es tracta només de la primera edició i que hi ha la ferma voluntat de repetir l’experiència l’any vinent.

Pel que fa a VITAM serveis sanitaris, no va caler realitzar cap maniobra de rescat, però sí la supervisió i sortida de l’aigua dels nedadors que havien de reclimatitzar lentament els seus cossos, de la baixa temperatura a la seva temperatura habitual, atès que fer-ho sense prendre precaucions pot causar-los problemes.

Ha estat un plaer ser part d’aquest repte que esperem assoleixi els seus objectius, i es converteixi en un punt de referència per a la International Swim Association.

enllaç de premsa 

FacebookTwitterGoogle+WhatsApp
VITAM – Serveis sanitaris
VITAM disposa de vehicles, personal i tot l’equip necessari per proporcionar auxili, trasllats i assistència CÒMODA, RÀPIDA I EFICIENT. Tant en terreny agrest com en medi aquàtic, a ciutat o a muntanya.
Més consells?
Últimes notícies
On som?
 C/ Pic Negre, 37 nau 13
       Polígon Industrial St.Isidre
       08272 SANT FRUITÓS DEL BAGES
       (Barcelona)
   93 794 55 81
  vitam@vitamsanitaris.com
  oficina@pvtpv.com