image Ultra Pirineu 2016 image VITAM a la BUFF 4 Cims

Drop us a line...

Send Message
  • es
  • ca

Inici Temporada Esquí

Port del ComteLa molina

 

 

 

 

 

Un any més tornem a les pistes d’esquí de Port del Comte i La Molina.

La temporada d’esquí 2016-2017 ja ha començat, i aquest any al contrari de l’any passat, s’ha iniciat amb moltíssima força.

Les últimes nevades han permès tenir les pistes d’esquí totalment preparades per a què tothom pugui pujar-hi a gaudir de la neu ja sigui per esquiar, fer snowboard, trineus, múixing,... a l’elecció de cadascú de vosaltres.

Aquest any es planteja una molt bona temporada d’esquí, així que animeu-vos i tothom cap a pistes!

Per als que no coneixeu aquestes dues pistes us direm que Port del Comte està situat al Prepirineu Català situat a la província de Lleida, més concretament a la Vall de Lord, a la comarca del Solsonès. Compta amb uns 42kms. esquiables, dividits en 36 pistes.

Pel que fa a La Molina, es troba al Pirineu Oriental, al municipi d’Alp i compta amb 61kms. esquiables, dividits en 54 pistes.

Tant a Port del Comte com a La Molina aquesta temporada 2016-2017 hi trobareu les nostres ambulàncies, preparades per atendre qualsevol imprevist que puguin tenir els esquiadors.

Així doncs, us animem a pujar a provar la neu i a què conegueu ambdues pistes d’esquí.

Pel que fa a Vitam, tan sols recordar als esquiadors que la seguretat és el més important, passa-ho bé però amb precaució i no estalvieu amb proteccions, que en cas de caiguda ho agraireu.

Molt bona temporada a tothom!

Vitam

Ens veiem a la neu! Click To Tweet

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+WhatsApp