image XVIII Pujada en Costa Callús – St.Mateu image Diada Cultural EPSEM 2016

Drop us a line...

Send Message
  • es
  • ca

Cap de Setmana del 16 i 17 d’Abril

Amb el bon temps arriben també les bones competicions, i com veus Vitam som al teu costat. S'ha acabat el fred i toca gaudir de les competicions al bon temps. Click To Tweet

Algunes d’aquestes en són per exemple la Cursa Nocturna Barcelonista de Sant Joan de Vilatorrada organitzada per la Penya Blaugrana de Sant Joan de Vilatorrada, on vam poder gaudir dels carrers d’aquest meravellós poble tot sortint de Cal Gallifa i podent gaudir de vistes com ara l’ajuntament, l’església, etc.

Els amants del motor també han pogut gaudir aquest cap de setmana, i molt, a la Pujada en Costa Callús – Sant Mateu memorial Laia Altimira. Aquesta XVIII edició ha tingut un canvi respecte altres edicions anteriors que ha fet gaudir tant als pilots com al públic d’una pujada més.

Més d’una cinquantena de pilots han disfrutat revolt a revolt d’aquesta pujada en costa organitzada pel Moto Club Manresa, i pel que fa al temps, per sort ha fet un dia espectacular.

Un altre dels llocs on hem estat aquest cap de setmana ha estat a la Cursa d’Orientació a la Pobla de Lillet on s’ha disputat per una part una Cursa Popular i Mitja distància i el Campionat de Catalunya Universitari.

Altres llocs als quals també hem estat amb vosaltres, han estat per exemple la Pedalada Escolar a Puig Reig, l’assemblea de la ANC celebrada al pavelló del Nou Congost de Manresa, el Campionat de Hip-Hop celebrat a Moià, entre d’altres.

Pel que fa a Vitam, estem molt contents d’haver passat aquest cap de setmana al vostre servei i sobretot que tot hagi acabat sense incidències a destacar.

 

FacebookTwitterGoogle+WhatsApp
VITAM – Serveis sanitaris
VITAM disposa de vehicles, personal i tot l’equip necessari per proporcionar auxili, trasllats i assistència CÒMODA, RÀPIDA I EFICIENT. Tant en terreny agrest com en medi aquàtic, a ciutat o a muntanya.
Més consells?
On som?
 C/ Pic Negre, 37 nau 13
       Polígon Industrial St.Isidre
       08272 SANT FRUITÓS DEL BAGES
       (Barcelona)
   93 794 55 81
  vitam@vitamsanitaris.com
  oficina@pvtpv.com