image Diada Cultural EPSEM 2016 image Certificats ISO:9001 i ISO:14001

Drop us a line...

Send Message
  • es
  • ca

Batecs Solidaris 2016

Aquest diumenge dia 8 de Maig s’ha dut a terme la tercera edició de Batecs Solidaris al Parc de l’Agulla de Manresa.Més de 600 persones recaptaven fons per al projecte “Invulnerables” de la Fundació Rosa Oriol i el de “Vida Saludable” d’Ampans.

Els participants, entre els quals hi havia la campiona del món d’ultratrail Núria Picas, podien escollir entre el recorregut de 5 kilòmetres o el de 10 kilòmetres. Ambdós circuits començaven donant una volta al Parc de l’Agulla i després gaudint del paisatge del Parc de la Sèquia. El temps va aguantar força ennuvolat i sense ploure fins que va començar l’entrega de premis i les curses dels més petits, organitzades pel Consell Esportiu del Bages, que tot i la pluja no van aturar-se.

Pel que fa Vitam, molt contents de col·laborar, i simplement remarcar que totes les curses van acabar sense incidències destacables.

FacebookTwitterGoogle+WhatsApp
VITAM – Serveis sanitaris
VITAM disposa de vehicles, personal i tot l’equip necessari per proporcionar auxili, trasllats i assistència CÒMODA, RÀPIDA I EFICIENT. Tant en terreny agrest com en medi aquàtic, a ciutat o a muntanya.
Més consells?
On som?
 C/ Pic Negre, 37 nau 13
       Polígon Industrial St.Isidre
       08272 SANT FRUITÓS DEL BAGES
       (Barcelona)
   93 794 55 81
  vitam@vitamsanitaris.com
  oficina@pvtpv.com