Drop us a line...

Send Message
  • es
  • ca

Adaptats a tu

COBERTURA SANITÀRIA allà on la necessitis

Varem iniciar la nostra tasca, amb l’objectiu de donar cobertura sanitària a Clubs, Federacions, Ajuntaments, Residències de 3ª edat, Centres de dia, Mútues laborals de Trànsit i Salut, a més de Administracions, i qualsevol organització que necessités seguretat i qualificació en protecció.

Oferim protecció 365 dies l’any, 24h a qualsevol lloc i amb els equips més innovadors del sector de la salut. Volem que et sentis segur quan tens VITAM a la vora.

Perquè necessites VITAM

Un equip de tècnics en transport sanitari, diplomats en infermeria, metges, socorristes aquàtics, de muntanya i formadors homologats, estem preparats per traslladar-nos on sigui per cobrir les teves necessitats.

Quan necessites VITAM

  • Estàs preparant un esdeveniment que tindrà una assistència massiva?
  • Cerques un partner confiable pel centre de dia que dirigeixes?
  • Competeixes a l’aigua?
  • Vols formar al teu equip en l’àrea sanitària?

La millor opció és tenir un company confiable en el que puguis dipositar la seguretat, el benestar i la salut del que més t’importa: LA TEVA GENT.

VITAM – Serveis sanitaris
VITAM disposa de vehicles, personal i tot l’equip necessari per proporcionar auxili, trasllats i assistència CÒMODA, RÀPIDA I EFICIENT. Tant en terreny agrest com en medi aquàtic, a ciutat o a muntanya.
Més consells?
On som?
 C/ Pic Negre, 37 nau 13
       Polígon Industrial St.Isidre
       08272 SANT FRUITÓS DEL BAGES
       (Barcelona)
   93 794 55 81
  vitam@vitamsanitaris.com
  oficina@pvtpv.com